Сандвич с пилешко

Описание на рецептата

Напоследък забелязвам, че сандвичите са доста популярни по заведенията.
Различни бургери, сандвичи, дюнери и прочие, се появяват в менютата не само на заведенията за бързо хранене, а в някои ресторанти.
Представата ми за сандвич, до скоро беше сандвича от детските ми години. Филия с масло или маргарин, колбас, чубрица и домат. Общо взето, така се правиха сандвичите на моето поколение. Вярно е, че светът се развива, храненето, въобще всичко.
Наскоро правих пилешки пържоли от бут на скарата, остана ми една пържола, която беше малко по-голяма и като примерна домакиня, реших да я използвам за да ни нахраня.
Е мога да ви споделя, че успях.
Хапнахме добре за обяд и беше вкусно.
В началото, когато споделих на моя съпруг, че ще се наядем и двамата с останалата пържола, той вметна шега, че все пак не съм Исус. След като се наобядвахме и то добре, той призна, че незнайно как съм успяла. ?
И така с няколко налични продукта спретнах идеален домашен сандвич, омазахме се доволно, както трябва и да бъде при хапването на подобна храна.

Съставки
Стъпки за изпъление
1

Нямах питки за бургер, за това използвах двата края на хляб.
Разрязах ги на две. Върху основата сложих резен домат, а върху него подредих предварително накъсаната на късчета месо пържола. Внимателно сложих под грила, за да се запече малко.

2

През това време накъсах салатата. Малко преди да изкарам от грила основата на сандвича, сложих чедъра, той се разтече. Върху него сложих зелена салата, майонеза и останалата част от хляба.

3

Това е всичко!
Нападнахме сандвичите веднага.

Абонамент
Абонамент

Въведете вашия email адрес, за да се абонирате за нашия сайт и да не пропуснете някоя от следващите рецепти!

Финални думи

Толкова бяха вкусни, че скоро ще хапнем отново.

Подобни рецепти
Филтрирай