Американски палачинки

Описание на рецептата

Лесни американски палачинки
Обичам америнакнски палачинки, те са доста различни от нашите палачинки и катми. Като говорим за палачинки, ви съветват да видите видео рецептата за палачинки с кисело мляко, тя е тук.
Пухкави американски палачинки се приготвят супер лесно и днес отново обръщаме поглед към рецептата за американски палачинки.
Не твърдя, че това са оригинални американски палачинки, заявявам, че това са перфектните американски палачинки.
Вижте сами във видеото, което подготвихме за вас със снимачния екип. Американските палачинки са много по-лесни за приготвяне, което пък ги прави и подходящи за начинаещите готвачи, защото не се изискват никакви специални умения.

Като добавим и видеото към рецептата си става лесна работа.
За феновете на палачинките с кисело мляко специално в блога на Домашни вкусотии има рецепта за американски палачинки с кисело мляко, вижте я тук.


Как Се Приготвят Американски Палачинки
За да се насладите на наистина пухкави американски палачинки, трябва да приготвите прецизно сместа.
Сигурно видяхте вече видеото и самия процес.
Както виждате не е нужен специален тиган за американски палачинки, аз ги правя в тиган с незалепващо покритие и не слагам мазнина. Мога да кажа, че станаха супер яки мини американски палачинки и без специален тиган. Ако рецептата ви харесва оставете коментар, защото планувам да представя и рецепта за здравословни американски палачинки, но само ако вие пожелаете това.Преди да споделя продуктите и описанието на рецептата, ще ви поканя да видите всички рецепти за палачинки тук в сайта Домашни вкусотии. Има доста рецепти за палачинки, които съм сигурна, че ще ви пленят с лекотата на приготвянето си и вкуса.

amerikanski-palachinki-scaled-2048x1152
Съставки
Видео
Стъпки за изпъление
1

Вижте цялата рецепта за пухкави американски палачинки тук.

Абонамент
Абонамент

Въведете вашия email адрес, за да се абонирате за нашия сайт и да не пропуснете някоя от следващите рецепти!

Финални думи
Подобни рецепти
Филтрирай