За мен

Здравейте, казвам се Теодора Титова.

Всички ме познават като Теди от „Домашни вкусотии“- моят кулинарен блог, където развихрям артистичността си и желанието да предоставям частица топлина с рецепти за домашно приготвени ястия.

Редовно ме питат- как започна всичко?

Приготвянето на домашна храна за моето обично семейство е начинът да се откъсна от натовареното ежедневие. След тежък работен ден само приготвянето на нещо вкусно в кухнята ме разтоварва и само там успявам да се пренеса в един необятен свят, изпълнен с аромати и вкусове.

Един ден реших да снимам храната, която приготвям, а след това започнах да описвам приготвените от мен рецепти в блога. През 2012 година създадох своя кулинарна група във фейсбук- нарекох я „Домашни вкусотии“, като акцентът да бъде върху домашно приготвената с любов храна.

От тогава до ден-днешен приготвянето на домашни вкусотии се превърна не само в начин на живот, но и в една сбъдната мечта. Готвя всяка вкусотия с много любов, снимам я и внимателно я описвам тук- в моето местенце, където да я споделя със света.

ТЕДИ ТИТОВА

Вдъхновена от своите читатели не спирам да поддържам кулинарната група, страницата си и този сайт. Щастлива съм, че с много труд, упорство, отдаденост, любов и желание успявам в това нелеко начинание, а именно да се популяризира домашно приготвената храна.

В Домашни вкусотии можете да откриете разнообразие от експресни предложения за вкусна вечеря като основни ястия, апетитна и здравословна закуска за детето, лесни сладкиши и торти, та чак до богати и изискани ястия, докосващи и най-претенциозните и изтънчени небца. А покрай празниците винаги експериментирам и добавям нови и интересни рецепти за великденска, коледна или новогодишна трапеза.

Моята надежда е вдъхновението да се готви у дома да се увеличи за все повече хора, защото готвенето е удоволствие и никак не е страшно! Затова и се старая да залагам на разнообразни рецепти за закуска, обяд и вечеря с достъпни и икономични продукти.

През годините се доверих на различни водещи фирми и световни брандове, желаейки да препоръчам на своите читатели само най-доброто,с което да постигат още по-блестящи резултати в приготвянето на домашните вкусотии за трапезата на семейното огнище. Все пак ненапразно е казано, че любовта (не само на мъжа!) минава през стомаха! 🙂

Тук ще намерите и моите истории и снимки от пътувания, идеи за декорации, съвети и много полезна информация.

Обичам да експериментирам с нови продукти и затова ако желаете да популяризирате вашия бранд, свържете се с мен, за да приготвим заедно нови кулинарни магии!

Можете да ми се доверите и за:

Продуктова фотография и представянето им.

Участвам в рекламни екипи като фууд стилист и консултант.

Възможност за участие в Workshops.

Абонамент

Не изпускай новите рецепти! Абонирай се сега и ще получаваш известие, когато бъде качена всяка нова рецепта!

Социални мрежи
Социални мрежи

Последвай ни и в социалните мрежи! Там ще откриеш още много полезни съвети и актуална информация!

Филтрирай