Крем от райска ябълка

Описание на рецептата

Днес е много специален ден за мен. Освен, че е толкова голям празник, на този ден през 2012 година, реших да създам едно местенце във фейсбук. Това местенце е специално и толкова лично. Това местенце се превърна в любимо на много хора. Това е кулинарната група “Домашни вкусотии”. Всичко започна на шега, тогава имаше няколко кулинарни групи, участвах в повечето, но нещо не ми харесваше. Тогава реших и създадох своя. Години наред отделяме повече време отколко можете да си представите, за да може местенцето на всички ни да е приятно. Благодаря на всеки един, който почувства тази група за своя и уважава всички в нея. Благодаря и на онези, които не бяха за нея, те ни научиха на много важни неща. И така ден след ден, час след час Домашни вкусотии живее своя собствен живот на една огромна общност събрала в себе си цветовете на хиляди характери, нрави и вярвания. Не елесно да се поддържа такава пъстра палитра от силни различия. Много чесно не харесвате админите, много често сте ядосани, много често сте гневни. Разбираемо е, но ще ви помоля да се смирим всички, защото всеки един трябва да даде от себе си за общото благо. Не се изсисква много, само добро сърце и разбиране! И сега за да не пиша прекалено и да не ви отекча съвсем, ще ви разкажа за този крем.

Колко символично, крем от райска ябълка, нали? За едно райско местенце. ? Всъщност съм изненадана от този невероятно лек крем. Не очаквах да се получи толкова вкусен.

 

Съставки
Стъпки за изпъление
1

Обелете райската ябълка. Почистете семките, ако има такива и я пасирайте.

2

В подходяща купа разбийте яйцата, захарта, канелата и сока от мандарината. Накрая добавете пюрето от райска ябълка и маслото, нарязано на кубчета. Разбъркайте сместа.

3

Кремчето ще се сгъсти на водна баня, така че поставете тенджера с вода на котлона, а отгоре купата с продуктите. Бъркайте непрекъснато, докато кремчето се сгъсти. При мен се сгъсти перфектно.

4

Начупете няколко бисквитки и сложете кремчето в чашки, редувайте ги.

Абонамент
Абонамент

Въведете вашия email адрес, за да се абонирате за нашия сайт и да не пропуснете някоя от следващите рецепти!

Финални думи

Най-хубавото на това кремче от райска ябълка, е че може да се хапне веднага. Не му мислите, ами го пригответе и му се насладете, защото е невероятно леко и вкусно.

Подобни рецепти
Филтрирай