Палачинки с кисело мляко

Описание на рецептата

Палачинки с кисело мляко и едно яйце


Приятели, днес ще споделя рецепта за палачинки с 1 яйце, по-скоро рецепта за палачинки с кисело мляко и 1 яйце.
Но преди това, нека се върнем малко във времето.
Сигурна съм, че повечето от вас споделят моята история свързана с любимите Палачинки!


Защо палачинките са толкова любими?

Може би защото носим спомена за времето когато съботите и неделите стояхме до късно и когато отворим очи, в кухнята ни чакаха готови пухкави палачинки.
Обожавах ги като дете, обожавам ги и сега. Мисля, че можем да ги хапваме всеки ден, особено сега с разнообразието от рецепти за палачинки. Американски палачинки рецепта, американски палачинки с кисело мляко, палачинки с шоколад, овесени палачинки, бананови палачинки, рецепта за палачинки с прясно мляко, царевични палачинки, всички тези рецепти за палачинки ни дават идея как да приготвим различни палачинки всеки ден.

Друго много важно предимство на палачинки за закуска, е че те могат да се поднасят с различни пълнежи според вкуса на всеки. Всеки може да направи своята палачинка както пожелае- палачинка със сирене, палачинка с течен шоколад, палачинка с мед, палачинка с конфитюр, палачинка със сирене и сладко.

През годините в блога Домашни вкусотии споделих и доста други рецепти, в които да използвате палачинки. Като например Солена палачинкова торта, рецепта за торта от палачинки, палачинкова торта рецепта, торта с палачинки от тиквички, още много лесни рецепти за палачинки има тук.

Най-добрата рецепта за палачинки


Рецепта За Лесни И Бързи Палачинки С Кисело Мляко


Отваряме тази тема, защото рецепта за палачинки с кисело мляко, за мен е много по-добра от рецепта за палачинки с прясно мляко!
Вие какво мислите по тази тема?
Може да напишете в коментар.


Лесна рецепта за палачинки с кисело мляко


Икономични Палачинки С 1 Яйце


За мен тези икономични палачинки са чудесен избор за уикенд закуска.
Палачинките с кисело мляко са лесна рецепта за палачинки.
Те се получават много по-еластични и доста крехки като класическа рецепта за палачинки и дават възможност да ги приготвиш когато нямаш налично прясно мляко. Макар, че опции винаги има като например рецепта за палачинки с вода и рецепта за палачинки с кисело мляко и газирана вода.

Преди да получа нападателни коментари, бих искала да споделя, че предложената тук рецепта няма претенции за е единствената и неповторима рецепта за палачинки. Но пък ви обещавам, че ако следвате тази точна рецепта за палачинки ще получите идеалното тесто за палачинки рецепта и така ще направите тази така любима съботна закуска на малки и големи. Сервирайте ги по вкуса на близките ви и ги усмихнете още от сутринта.


Как се правят палачинки

За едни много лесно, за други това действие е свързано с много стрес и притеснения, дали ще направят точната смес, дали палачинките ще залепнат, дали ще станат вкусни?
Водени единствено от желанието да сме полезни аз и екипа на Домашни вкусотии, направи за феновете на блога и видео канала, видео рецепта показваща палачинки как да си приготвим в домашни условия?

Надяваме се видеото и рецептата да са ви полезни.
Всички видео рецепти споделени досега, може да гледате във видео канала на Домашни вкусотии тук.
Препоръчвам ви да видите и цялата поредица “Лесна и икономична кухня”, в която има доста лесни и икономични рецепти.

Съставки
Стъпки за изпъление
No data was found
Абонамент
Абонамент

Въведете вашия email адрес, за да се абонирате за нашия сайт и да не пропуснете някоя от следващите рецепти!

Финални думи

Подобни рецепти
Филтрирай